top of page

Algemene voorwaarden tennisschool 

Wanneer u inschrijft voor activiteiten of lesreeksen en -stages dient u akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden:

Lessenreeks winter en/of lente
  1. Er kan niet altijd voldaan worden aan de inschrijvingswensen van de leden. Indien dit het geval is wordt er in eerste instantie gezamenlijk naar een oplossing gezocht. Wanneer het onmogelijk blijkt een oplossing te vinden wordt 100 % van het inschrijvingsgeld terugbetaald door KTC Standaard Wetteren vzw.
  2. Tijdens activiteiten en lessen heeft KTC Standaard Wetteren vzw het recht foto's van alle deelnemers te maken en deze te publiceren op sociale media en zijn website.
  3. Groepslessen, kidslessen en motorische/conditionele trainingen kunnen bij afwezigheid niet worden ingehaald. Privélessen kunnen maximum 2 lessen per cyclus worden ingehaald. Wanneer een doktersbriefje voorgelegd kan worden kan men meerdere privélessen inhalen. Bij een ernstige blessure voor een langere periode (vanaf 4 opeenvolgende gemiste lessen) kan het lesgeld voor 50 % terugbetaald worden, na overleg. 
  4. Iedereen die les wil volgen dient een ongevallenverzekering via Tennis Vlaanderen te bezitten. Deze is te verkrijgen na betaling van het lidgeld/verzekering aan KTC Standaard Wetteren.
  5. Lessen kunnen uitsluitend 14 dagen voor aanvang van de lesreeks (deze dag wordt duidelijk kenbaar gemaakt via onze website: Kalender) kosteloos geannuleerd worden. Tot 7 dagen voor de aanvang van de lesreeks heeft u recht op een terugbetaling van 50 %. Indien u later annuleert, dient u alsnog het volledige lesgeld te betalen.

Kampen en stages
  1. Betalingen van stages dienen onmiddellijk bij het ontvangen van de bevestigingsmail betaald te worden. KTC Standaard Wetteren vzw behoudt het recht om niet-betaalde inschrijvingen te verwijderen om zo andere kinderen van voldoende inschrijvingsplaatsen te kunnen voorzien.
  2. Kampen en stages kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 7 dagen voor aanvang van de stage. Indien een kamp of stage geannuleerd wordt gedurende de week voor de stage, dient 50% van het totale bedrag betaald te worden. Vanaf de start van de eerste dag van een stage of kamp kan er niet meer geannuleerd worden en dient het volledige bedrag betaald te worden. Indien een doktersattest voorgelegd kan worden, behoudt u ten allen tijden het recht op een terugbetaling van 50 %.
  3. Afwezigheid bij één of meerdere dagen tijdens een stage of kamp waarvoor u per week dient in te schrijven, worden niet terugbetaald, tenzij u een doktersattest kan voorleggen.
  4. Tijdens stages heeft KTC Standaard Wetteren het recht foto's van alle deelnemers te maken en deze te publiceren op sociale media en zijn website.
  5. Iedereen die zich inschrijft voor kampen of stages, dient een ongevallenverzekering via Tennis Vlaanderen te bezitten. Deze is te verkrijgen na betaling van het lidgeld/verzekering aan KTC Standaard Wetteren vzw. 
Algemene voorwaarden
Wanneer u inschrijft voor een lessenreeks, kamp of stage, gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden
Schermafbeelding_2022-03-13_om_15.16_edited.png
bottom of page